Přijďte si zpestřit konec prázdnin na jarmark do Kraslic, nohejbal do Chodova nebo zavítejte v září na florbal v Sokolově

27/8/24
Sdílet tento příspěvek

Prázdniny sice pomalu vstupují do finále, ale o zajímavé akce nebude v našem regionu rozhodně nouze. Pro naši pozvánku jsme vybrali některé z těch, které pomáhají dobré věci.

V sobotu 31. srpna jste srdečně zváni na tradiční Kraslický jarmark. V celodenním programu nebude chybět hudební vystoupení, ukázky práce a techniky složek IZS, zábava pro děti a mnoho dalšího. Přímo na místě se návštěvníci mohou zastavit u stánku Nadačního fondu Františka Štěpánka a hned několika způsoby přispět do sbírky pro malou Nelinku z Kraslic. Zakoupit si bude možné tombolu, v níž každý lístek vyhrává, nebo si vybrat z nabídky nadačního merche. Zároveň mohou příchozí přispět jakýmkoliv finančním darem do kasičky. Pomohou tak malé Nelince, která se sice narodila jako zdravá holčička, ale po těžké novorozenecké žloutence utrpěla vážné poškození mozku. Nyní desetitelá holčička má dětskou mozkovou obrnu, spasticitu dolních končetin a další onemocnění spojená s její diagnozou. Díky péči prarodičů ale dělá obrovské pokroky a nevzdává se

Více o akci zde.


V tentýž den se v Chodově koná v pořadí již 7. ročník charitativního nohejbalového turnaje O pohár města Chodova s podporou skupiny SUAS GROUP. Fanoušky a další účastníky čeká kromě skvělých sportovních zážitků také tombola, jejíž výtěžek bude věnovaný Dennímu centru Mateřídouška v Chodově. Společnost SUAS GROUP připravila pro tento den doprovodný program pro děti, jež se mohou těšit na jednorázové tetování, výrobu buttonků s vlastním textem, stolní hry a rébusy.

Více o akci zde.


Do třetice zveme všechny fanoušky florbalu na 1. ročník benefičního florbalového turnaje firem pro dobrou věc, který se bude konat 21. září od ranních hodin ve Sportovní hale v Sokolově. Akci může podpořit kdokoliv, a to buď aktivně registrací týmu, nebo přispět na transparentní účet nadačního fondu. Každá pomoc se počítá. Celodenní akci organizuje Florbal Sokolov, z.s. Výtěžek ze startovného je tentokrát určen pro Filípka, devatenáctiletého chlapce z Karlových Varů, kterému osud nadělil růstovou retardaci, poruchu příjmu potravy, epilepsii, genetické a metabolické vady a spoustu dalších zdravotních problémů. Filípek, kterého podporuje Nadační fond Františka Štěpánka, potřebuje všestrannou zdravotní péči, i přesto má obrovskou chuť do života a radost z každého dne.

Více o akci zde.

Sdílet tento příspěvek